Dynebetræk i økologisk bomuldssatin | Fairtrade certificeret | Calmhome

Dynebetræk i økologisk bomuldssatin – sand

Fra 675 DKK

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Dynebetræk i 100% økologisk bomuld der er GOTS og Fairtrade certificeret. Det her sengetøj er i den fineste kvalitet og er helt uimodståelig blødt og let. Og så er det ikke til at  slide op. Kommer pakket i den fineste pose syet fra rest stof. Farve: Sand

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuld
Trådtal: 300 TC
Farve: Sand
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Sengetøj som gør en forskel for dig, miljøet og de mennesker som producerer

Beskrivelse

Dynebetræk i økologisk bomuldssatin. Med et trådtal på 300 TC og væveteknikken Satin er dette dynebetræk let, luksuriøst og himmelsk blødt! Og det bliver kun blødere og bedre efterhånden som det bliver brugt.

Sengetøjet er i 100% økologisk bomuld og GOTS og Fairtrade certificeret. Sengetøj der ikke er til at slide op.

Det luksuriøse dynebetræk i økologisk bomuldssatin er i den fineste sandfarve med en meget smuk og naturlig glans. En tidløs, rolig og varm farve til soveværelset. Total calm!

Alt sengetøj fra Read The Label er i minimalistisk design med en helt enkel og fin søm rundt om dynebetræk og pudebetræk. Ingen knapper eller lynlåse der kan slides op, blot en åbning med en lækker afslutning, så betrækket let kan sluttes om dynen. Perfekt ! Fås også i hvidt.

Bliv glad, og læs om Read The Label nedenfor.

The Brand
Read the Label er GOTS og Fairtrade certificeret sengetøj i exceptionel 100% økologisk bomuldssatin. Produceret med fuld gennemsigtighed - fra bomuldsfrø til lagen.

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, har hun besluttet sig for at gøre en forskel. Med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge sengetøjets fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Mindful luxury !