Hør plaid - Flax Stribe | Calmhome

Hør plaid – Flax Stribe

895 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

The Belgian Towel – den multifunktionelle fouta i 100% hør, som kan bruges til det hele. Et strandtæppe, til solstolen, et badehåndklæde, en dug eller plaid, et picnictæppe, et sengetæppe, indretning til badeværelset, til din yogamåtte, til din vinterbadning. Det her tæppe er designet til at være præcis det, du har brug for, at det skal være.

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Detaljer: lette frynser for enden
Mål: 110×180
Vask: 30% håndvask. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Mærk og nyd den eksklusive kvalitet af belgisk hør. Dit eget eksklusive tæppe ... fouta ... plaid

Beskrivelse

The Belgian Towel – lad dig ikke forvirre af navnet. For i sidste ende er det dig, som bestemmer, hvad dit Belgian Towel skal være:
Et strandtæppe eller et badehåndklæde, en dug eller plaid, et picnictæppe, et sengetæppe, indretning til badeværelset, til din yogamåtte eller til din vinterbadning. The Belgian Towel er designet til at kunne det hele:

Fouta – plaid – throw – tæppe – dug … your choice!

Du kan mærke den eksklusive kvalitet af belgisk hør, så snart du får dette tæppe mellem hænderne. Ikke for let og ikke for tungt.
Og så er det praktisk på grund af den fine satinvævning, som gør det meget absorberende.

 

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien. Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er i særligt miljøvenligt.