Upcycled | Genanvendt | Skøn hverdagstaske i blød bomuld | Calmhome

Hverdagstaske i genanvendt bomuld – Scarlett Red

650 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Stor lækker hverdagstaske i upcycled bomuld. Perfekt størrelse til hverdagen. Her er der plads til computer, træningstøj, makeuptaske, termoflaske, med eller uden børnene … you name it. Bare op på skulderen og afsted. Tasken har en indvendig lomme med lynlås til de løse ting som telefon og nøgler. Farve: Scarlett Red

Materiale: Genanvendt bomuld – 84% bomuld & 16% polyester
Mål:  L42cm xH33cm xB20cm
Care: Maskinvask koldt på vrangen og med lignende farver. Stryges på vrangen.
+ : Leveres i fin bomuldspose der kan genbruges.

 

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Taske syet af reststof, der ellers ville ende som affald. Med lækre detaljer og masser af plads.

Beskrivelse

Upcycled betyder genanvendt. Og denne taske – eller shopper – er syet af reststof, der ellers ville ende som affald. Og her er der plads til alt det, der normalt ikke er plads til.

Shopper tasken fås et nummer større, hvis du gerne vil være sikker på at have plads til alt, hvad der skal med på en weekendtur. Selvom denne taske også sagtens kan bruges på en weekendtur eller overnatning, så er weekendtasken perfekt til en forlænget weekend eller en tur i sommerhuset.

The Brand
Rive Droite Paris - tasker i genanvendt bomuld. For hvorfor fremstille nye tekstiler, når der allerede findes et stort overskud fra eksisterende tekstilfabrikker? Et overskud der, som oftest, ender som affald på trods af et potentiale.

De tre piger bag Rive Droite Paris, Aurélie og søstrene Yasmine and Sofia, har gjort det til deres mission at finde frem til disse overskydende tekstiler. For at opkøbe og genbruge dem i produktionen af de skønneste tasker. Det gør de fra tekstilfabrikker i og omkring Casablance Marokko. Her verificeres og sorteres tekstilerne for at beskæres, så mindst muligt går til spilde.

I tæt partnerskab med lokale designere og producenter, som står overfor arbejdsløshed, laves et setup, hvor Rive Droite støtter med mikro-finansiering til etablering af eget værksted, indkøb af symaskiner etc. samt støtte og hjælp til den nye virksomheds administrative arbejde. På den måde sikres de en regelmæssig indkomst.

Som en hyldest - og skøn detalje - bliver alle taskerne fra Rive Droite Paris opkaldt efter gadenavne, placeret på den højre side af Seinen - Rive Droite. (højre side af Seinen).

Der bliver ikke brugt plastik i Rive Droite Paris´ emballage.

A vision of Fair Trade!

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.