Kuvertlagen i økologisk bomuld | 90x200 | Calmhome

Kuvertlagen i økologisk bomuld – Bosco farvet

350 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Kuvertlagen i 90×200 med elastisk kant. 100% økologisk stone-washed bomuld. Sengetøj med en crisp, smuk og blød struktur fra Midnatt.

Bosco hedder denne farve, som betyder “skov” på italiensk. En perfekt og utrolig lækker Olive green / Khaki farve.

Materiale: 100% stone-washed økologisk bomuld
Mål: 90×200 cm.
Farve: Bosco
Vask: Anbefales vask på 40 grader + luft tørring. Det er bedre for farven, fibrene og ikke mindst miljøet. Sengetøjet i 100% bomuld, kan dog vaskes på 60 grader, og lejlighedsvis tørres i tørretumbleren på svag varme. Men vær opmærksom på, at ved vask på høje temperaturer, nedbrydes farven hurtigere.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Casual, Calm, Boheme - afslappet luksus til soveværelset

Beskrivelse

Kuvertlagen i 100% stone-washed økologisk bomuld. Måler 90×200 og har elastisk, så lagenet passer perfekt til din madras.

Farven Bosco er en støvet og super lækker oliven grøn – nærmest khaki – farve.

Det enkle sengetøj fra Midnatt har en fed boheme stil, og kan virkelig noget med sine skønne farver.

Et soveværelse med optimale betingelser for søvn er indrettet med så få ting, som muligt. Minimalistisk og uden forstyrrende elementer. Æstetisk ro, der omfavner.

Sengetøjet fra Midnatt er genialt i al sin enkelhed. Det giver en smuk ro, hvis det lægges på sengen i samme farve – lagen, dynebetræk og hovedpudebetræk – men farverne kan fint blandes og kombineres, hvis man gerne vil have lidt mere “spunk”.

Kuvertlagen i økologisk bomuld – Casual, Calm, Boheme.

The Brand
Sprødt og lækkert i 100% økologisk bomuld.

Følelsen af en forvasket favorit t-shirt og sengetøj der har været brugt i generationer, er det, som har inspireret Midnatt til deres utrolig lækre bløde og casual sengetøj.

Hele kollektionen er i en fed stone-washed økologisk bomulds kvalitet, der giver sengetøjet den helt rigtige bløde feel. Alt er i støvede farver, der kan mikses og kombineres på kryds og tværs, og dynebetræk, lagner og pudebetræk sælges separat, så du nemt kan mikse en farve ind, når du får lyst til at prøve noget nyt, eller færdiggøre et sæt.

Bag mærket Midnatt står de to Stockholmske piger, Josephine Blix and Louisa Hammarbäck, der begge har en journalistisk baggrund fra svenske boligmagasiner.