Økologisk hvidt lagen | Bomuldssatin | 160x260 og 240x260 | Calmhome

Lagen i økologisk bomuldssatin – Hvid

Fra 500 DKK

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Lagen i den fineste kvalitet. 100% økologisk og Fairtrade certificeret bomuld. Det her lagen er ikke til at slide op, og så er det helt uimodståelig blødt og bliver bare blødere og blødere. Lagenet kommer pakket i fin pose syet fra rest stof. Farve: Hvid

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuldssatin
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Et hvidt lagen vil altid være det klassiske, rene og tidsløse valg

Beskrivelse

Klassisk økologisk hvidt lagen i vidunderlig kvalitet. GOTS og Fairtrade certificeret bomuld med en utrolig smuk og naturlig glans.

Et økologisk hvidt lagen der fås i to størrelser:

  • Det lille lagen i 160×260 passer til senge i størrelsen 80 – 120 cm.
  • Det store lagen I 240×260 passer til senge i størrelsen 120-180 cm.

Med et trådtal på 300 TC og væveteknikken Satin føles sengetøjet fra Read The Label både let, luksuriøst og himmelsk blødt. Og det bliver kun bedre med tiden. Stort set ikke til at slide op.

Hvis man ikke er til det ensfarvede look i soveværelset, kan det hvide lagen matches med andet sengetøj i neutrale og rolige farver. Mix f.eks. det hvide lagen med sandfarvet dynebetræk og pudebetræk fra Read The Label. Minimalistisk og rent soveværelse!

Går man all in på det hvide look, får man et rent, roligt og minimalistisk look. Nærmest en stemning af hotelværelse.

Read The Labels vision er at tilbyde verdens bedste sengetøj, uden at tage nogen genveje. For alle deres produkter skabes med respekt og omsorg for mennesker og miljø, og som noget helt unikt, kan du følge produktets rejse – fra bomuldsfrø til sengetøj.

Bliv glad, og læs om Read The Label nedenfor.

The Brand
Read the Label er GOTS og Fairtrade certificeret sengetøj i exceptionel 100% økologisk bomuldssatin. Produceret med fuld gennemsigtighed - fra bomuldsfrø til lagen.

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, har hun besluttet sig for at gøre en forskel. Med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge sengetøjets fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Mindful luxury !