Økologisk lagen | Sand farvet | 160x260 og 240x260 | Calmhome

Lagen i økologisk bomuldssatin – Sand

Fra 500 DKK

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Lagen i den fineste kvalitet. Økologisk GOTS og Fairtrade certificeret. Uimodståelig blødt lagen med en utrolig smuk glans. Et stærkt lagen der ikke til at slide op.
Fås til dobbeltseng eller enkeltseng. Lagenet kommer pakket i en fin dustbag syet fra rest stof. Farve: Sand

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuldssatin
Trådtal: 300 TC
Farve: SAND
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Økologisk lagen i fineste kvalitet. Ikke til at slide op !

Beskrivelse

Økologisk lagen i vidunderlig kvalitet. Klassisk og tidsløst i GOTS og Fairtrade certificeret bomuld med en naturlig og meget smuk glans.

Det fås i to størrelser:

  • 160×260 passer til senge i størrelsen 80 – 120 cm.
  • 240×260 passer til senge i størrelsen 120-180 cm.

Et økologisk lagen med et trådtal på 300 TC kombineret med væveteknikken Satin føles både let og luksuriøst. Og så er det  virkelig himmelsk blødt.

Som tiden går og lagenet bliver brugt og vasket, bliver det kun bedre. Det er stort set ikke til at slide op.

Det sandfarvede lagen er meget smukt sammen med resten af den sandfarvede sengetøjsserie fra Read The Label.
Går man all in på det sandfarvede, får man et roligt og minimalistisk look, men det behøver ikke at være enten eller. Det hvide og sandfarvede kan fint mixes, hvis ikke man er til det ensfarvede look i soveværelset. Mix f.eks. det sandfarvede lagen med hvidt dynebetræk og de hvide pudebetræk. Mix det helt som du vil, og du vil stadig opnå den luksuriøse fornemmelse af et minimalistisk og rent soveværelse!

Read The Labels vision er at tilbyde verdens bedste sengetøj, uden at tage nogen genveje. For alle deres produkter skabes med respekt og omsorg for mennesker og miljø, og som noget helt unikt, kan du følge produktets rejse – fra bomuldsfrø til sengetøj.

Bliv glad, og læs om Read The Label nedenfor.

 

The Brand
Read the Label er GOTS og Fairtrade certificeret sengetøj i exceptionel 100% økologisk bomuldssatin. Produceret med fuld gennemsigtighed - fra bomuldsfrø til lagen.

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, har hun besluttet sig for at gøre en forskel. Med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge sengetøjets fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Mindful luxury !