Lille taske i hør og uld | Perfekt til alt det løse | Calmhome

Kosmetik Taske – Montana gold

349 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Lækreste lille taske i hør og uld blanding der giver en skøn og blød struktur. Lukkes med lynlås der afsluttes med en læderstrop. En cool “pouch” som kan rumme alle de løse ting, der som regel ligger og roder i tasken. Kan også bruges til opbevaring i boligen, når den ikke er brug. Rustik og dekorativ.

 

Mål: 23×16 cm.
Materiale: 49% Wool, 27% Linen, 19% Viscose, 5% Pa
Detalje: Læderstropper

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Praktisk lille taske til alle de små ting

Beskrivelse

Fin lille taske til alt det løse der ligger og roder rundt i tasken. Også fin til makeup og opbevaring i hjemme. Fås også i farven Grey.

 

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.