Økologisk Sengetøj | Køb Blødt Sengetøj i Økologisk Bomuld Her

Økologisk sengetøj

Et soveværelse med optimale betingelser for søvn er indrettet med økologisk og bæredygtigt sengetøj og med så få ting som muligt. Uden forstyrrende elementer og med æstetisk ro der omfavner. Og naturligvis lækkert, blødt og minimalistisk økologisk sengetøj.

Vælg blandt flere af vores bløde bløde tekstiler, som vil gøre dig glad, hver gang du kryber under dynen. Alt i en tidløse og rolige farver, der skaber harmoni i ethvert soveværelse.

Økologi til soveværelset

Read the Label er både GOTS og Fairtrade-certificeret sengetøj i exceptionel 100% økologisk bomuldssatin. Og så er det produceret med fuld gennemsigtighed, som betyder, at du kan følge sengetøjets rejse fra bomuldsfrø til lagen. Så bliver det ikke meget bedre.

Sengetøjet har en trådtæthed (eller et trådantal) på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.
Det økologiske sengetøj fra Midnatt er genialt i al sin enkelhed og har et casual touch. Det giver en smuk ro, hvis det lægges på sengen i samme farve – lagen, dynebetræk og hovedpudebetræk – men farverne kan også blandes og kombineres, hvis man gerne vil have lidt mere “spunk”.

Mærk forskellen i hverdagen

Økologisk og bæredygtigt sengetøj kan være med til at gøre en forskel og give hverdagen et løft. Vores bløde og økologiske sengetøj er i højeste kvalitet og uden skadelige stoffer.

Find vores komplette sengesæt med dynebetræk og pudebetræk her, og invester i økologisk sengetøj der holder længe, hvis du sørger for at passe godt på det.

Mindful luxury!

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.