Plaider & Throws | Calmhome

Plaider & Throws

 • plaid til sofaen

  The Belgian Towel hørplaid – Tinos

  1.095 kr.
 • Harlan Belgian Towel MarieHarlan hørplaid

  The Belgian Towel hørplaid – Harlan Stripe

  995 kr.
 • the belgian towel hørplaid beeswax stripePlaid i lækker belgisk hør

  The Belgian Towel hørplaid – Beewax

  995 kr.
 • Fouta, håndklæde eller strandtæppethe belgian towel som dug

  The Belgian Towel – Gent Stribe

  995 kr.
 • The Belgian Towel Hør plaidhør plaid

  The Belgian Towel hørplaid – Multi Stribe

  995 kr.
 • Let plaid i hør til sengen eller sofaenSengetæppe eller throw I lækker vaflet hør

  Li hør throw

  649 kr.
 • Lysegrå plaid i blød uldBlød plaid i uld

  Plaid i blød uld

  2.200 kr.
 • Plaid i uld og hør

  Plaid i uld og hør – Montana

  2.995 kr.

Hørtæpper & hørplaider

Hør er og bliver et fantastisk naturmateriale med mange gode egenskaber. Hør har blandt andet den enestående kvalitet, at det kan varme dig, når det er koldt, og køle dig når det varmt. En hørplaid i god kvalitet har en smuk tekstur og føles blødt og naturligt mod huden, og så er tæpperne smukke at bruge overalt i boligen. Hos Calm Home har vi helt naturligt valgt at gøre hørtæpper og hørplaider i god kvalitet til en af vores mærkesager. For os er en hørplaid eller et hørtæppe et helt oplagt valg i indretningen. De bruges let overalt i boligen og kan ændre udtrykket i et rum på ingen tid. Særligt The Belgian Towel er populært hos os. Så snart du får et Belgian Towel mellem hænderne, kan du mærke den lækre kvalitet af belgisk hør. Hørtæpperne føles hverken for lette eller for tunge, men bare utrolig lækre mellem hænderne. Selv når den enkle hørplaid hænger over en stoleryg, fornemmer man den smukke og fine kvalitet.

Bæredygtige hørplaider i tidløst design

Ikke alene er hør et sofistikeret valg, det er også et bæredygtigt valg. Det er en tekstilråvare, der kræver små ressourcer både at dyrke og forarbejde, og som ikke efterlader noget spild, fordi alle dele af hørplanten udnyttes. Som tekstil er hør et stærkt materiale, der også er modstandsdygtigt overfor insektangreb og naturligvis vind og vejr. Nyd den lette fornemmelse af hør med en sikker viden om, at den naturligt bæredygtige hørplante ikke kræver nogen GMO i vækstprocessen.

Hørtæpper – et must til dig, der elsker høj komfort

Snyd ikke dig selv for en af vores smukke og tidløse hørplaider, som du finder her på siden i forskellige design, farver og tyngder. Du kan bruge dem indendørs overalt i boligen. Nogen af dem vil endda fungere lige så fint som dug, som de vil som sengetæppe eller plaid i sofaen. Det er kun dig, der bestemmer, præcis hvad dit tæppe eller towel skal bruges til. Køb dit næste hørtæppe her, og glæd dig til at modtage The Belgian Towel eller et af vores andre fantastiske hørtæpper inden længe.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.