Stort lagen | 260x260 | Økologisk bomuld | Calmhome

Midnatt oversize lagen økologisk bomuld – Pebble

495 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Stort dejligt dobbeltlagen der måler 260×260 i 100% økologisk stone-washed bomuld. Meget smuk og neutral nuance. For varm til at være grå og for grå til at være beige. Bland med andre farver sengetøj eller lad  farven stå alene og gør dit soveværelse til et roligt og harmonisk rum.

Materiale: 100% stone-washed økologisk bomuld
Mål: 260×260 cm.
Farve: Pebble
Vask: Anbefales vask på 40 grader + luft tørring. Det er bedre for farven, fibrene og ikke mindst miljøet. Sengetøjet i 100% bomuld, kan dog vaskes på 60 grader, og lejlighedsvis tørres i tørretumbleren på svag varme. Men vær opmærksom på, at ved vask på høje temperaturer, nedbrydes farven hurtigere.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Dejligt stort ensfarvet lagen i 260x260

Beskrivelse

Dejligt stort dobbeltlagen i 100% økologisk bomuld der også fås i dynebetræk og pudebetræk, så sengetøjet bliver helt ensfarvet .

The Brand
Sengetøj fra Midnatt i 100% økologisk bomuld.

Følelsen af en forvasket favorit t-shirt og sengetøj der har været brugt i generationer er præcis den feel, som har inspireret Midnatt til deres utrolig lækre bløde - og ikke mindst - casual sengetøj.

Hele kollektionen er i en fed stone-washed økologisk bomulds kvalitet, der giver sengetøjet den helt rigtige bløde feel. Alt er i støvede farver, der kan mikses og kombineres på kryds og tværs, og dynebetræk, lagner og pudebetræk sælges separat, så du nemt kan mikse en farve ind, når du får lyst til at prøve noget nyt, eller færdiggøre et sæt.

Vi har valgt deres tidsløse og neutrale farver der giver ro og harmoni i soveværelset.

Bag mærket Midnatt står de to Stockholmske piger, Josephine Blix and Louisa Hammarbäck, der begge har en journalistisk baggrund fra svenske boligmagasiner.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.