Naturfarvede hørservietter | Libeco | 2 stk 40x40 | Calmhome

Skye hør serviet – Flax

140 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Helt enkel og rå hørserviet i stonewashed finish. God kvalitet og god tyngde.

Måler 40×40 og er en rigtig fin størrelse til både frokost og middag. Bliver som alle andre af Libeco´s produkter kun bedre med tiden.

 

Materiale: 100% økologisk belgisk hør – 225 g/m2
Mål: 40x40 cm.
Detaljer: Stonewashed finish
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian. GOTS certificeret.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Dæk op til hverdag med lækre, rå servietter i hør der kan tåle det hele !

Beskrivelse

Naturfarvede hørservietter i stonewashed finish. Virkelig lækker kvalitet med en god størrelse og god tyngde der passer ligeså fint til frokost som middag.

SKYE hedder serien med de enkle hørservietter fra Libeco Home. De bliver som alle andre af Libeco´s produkter kun bedre med tiden. Fås også i den lækre farve “Tin”.

Libeco Home vælger altid de mest bæredygtige metoder til deres produktion og er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Så! Lad papirservietterne ligge i skuffen og dæk op med smukke naturfarvede hørservietter.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.