Stor Pude i Hør 63x63 | Meget Lækker Hør Kvalitet | Calmhome

Libeco hørpude 63×63 – Vourkari

1.299 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Stor flot pude i hør og “søsteren” til The Belgian Towel.
Bunden er ecru og vævet i smukkeste sildebensmønster. I top og bund striber, inspireret af de græske øer: farverne i det blå/grønne Ægæiske hav og de bronze-farvede bjergsider, brændt af den varme græske sol.

Sælges MED inderpude

Materiale: 100% hør
Mål: 63×63
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian
Care:
Håndvask 30 grader. Vask helst med masser af vand og en mild sæbe på et program med delikat cyklus, som for eksempel til silkebluser. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Sildebensmønster og Ecru

Beskrivelse

Stor pude i hør i 63×63. En meget smuk pude, der vil ændre udtrykket i et rum på ingen tid.

Selve pudebetrækket er i den lækreste hør kvalitet. og forvask af høren er med til at give pudebetrækket dets lækre og afslappede look.
De smukke striber er i farver inspireret af Grækenlands blå/grønne Ægæiske hav og de bronze farvede bjergsider, brændt af den græske sol.

Mix med vores andre puder i 50×50, som passer så fint sammen i farverne.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.