Fouta hørplaid i bedste kvalitet | The Belgian Towel | Calmhome

The Belgian Towel – Gent Stribe

995 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

The Belgian Towel – den multifunktionelle fouta i 100% hør kvalitet og designet til at kunne lidt af det hele. Et strandtæppe, til solstolen, et badehåndklæde, en dug eller plaid, et picnictæppe, et sengetæppe, indretning til badeværelset, til din yogamåtte. Det her tæppe er designet til at være præcis det, du har brug at det skal være.

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Mål: 110×180 med lette frynser for enden
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian
Care: Håndvask 30 grader. Vask helst med masser af vand og en mild sæbe på et program med delikat cyklus, som for eksempel til silkebluser. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Du kan mærke den eksklusive kvalitet af belgisk hør, så snart du får dette tæppe mellem hænderne

Beskrivelse

The Belgian Towel er en fouta / hørplaid som er designet til at kunne være mere end én ting.

I sidste ende er det dig, som bestemmer, hvad dit Belgian Towel skal være:
Et strandtæppe eller et badehåndklæde, en dug eller plaid, et picnictæppe, et sengetæppe, indretning til badeværelset, til din yogamåtte eller til din vinterbadning.
The Belgian Towel er designet til at kunne det hele:

Fouta – hørplaid – throw – tæppe – dug … your choice!

Du kan mærke den eksklusive kvalitet af belgisk hør, så snart du får tæppet mellem hænderne. Ikke for let og ikke for tungt.
Og meget praktisk på grund af den fine satinvævning, som gør det meget absorberende.

Den enestående kvalitet af hør gør The Belgian Towel super absorberende. Derfor fås det også i små størrelser, som er helt fænomenale, som viskestykker eller køkkenhåndklæder – eller som gæstehåndklæder i badeværelset.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.