Dynebetræk | Økologisk bomuld | GOTS & Fairtrade | Calmhome

Dynebetræk i økologisk bomuld – sand

Fra 699 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Dynebetræk i 100% økologisk bomuld der er GOTS og Fairtrade certificeret. Det her sengetøj er i den fineste kvalitet og er helt uimodståelig blødt og let. Og så er det ikke til at  slide op. Kommer pakket i den fineste pose syet fra rest stof. Farve: Sand

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuld
Trådtal: 300 TC
Farve: Sand
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Sengetøj som gør en forskel for dig, miljøet og de mennesker som producerer

Beskrivelse

Det luksuriøse dynebetræk i økologisk bomuldssatin er i den fineste sandfarve med en meget smuk og naturlig glans. En tidløs, rolig og varm farve til soveværelset. Total calm!

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.