Hvidt økologisk sengetøj | GOTS og Fairtrade certificeret | Calmhome

Dynebetræk i økologisk bomuld – hvid

Fra 675 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Dynebetræk i 100% økologisk bomuld der er GOTS og Fairtrade certificeret. Det her sengetøj er i den fineste kvalitet og er helt uimodståelig blødt og let. Og så er det ikke til at  slide op. Sengetøjet er pakket i den fineste pose fra rest stoffet. Farve: Hvid

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuld
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

GOTS og Fairtrade certificeret sengetøj

Beskrivelse

Hvidt økologisk sengetøj. Ultra blødt og helt uimodståeligt i 100% økologisk GOTS og Fairtrade certificeret bomuldssatin. Eksklusiv kvalitet og minimalistisk design. Vi tør faktisk godt love, at du aldrig har sovet i blødere sengetøj.

Det er væveteknikken “satin” og trådtallet på 300 TC der gør, at dette dynebetræk føles så let og himmelsk blødt. Og jo mere sengetøjet bliver brugt og vasket, jo blødere og bedre bliver det. Det her sengetøj er nærmest ikke til at slide op, og du vil derfor elske det i mange, mange år.

Sengetøjet fra Read The Label er i minimalistisk design med en helt enkel og fin søm rundt om dynebetræk og pudebetræk. Ingen knapper eller lynlåse der kan gå i stykker, blot en åbning med en lækker afslutning, så betrækket let kan sluttes om dynen. Og tilpas i størrelsen, så dyrene ikke faldt ud af betrækket. Lækker detalje og dejlig nemt.

Det her er mindfull luksus. Sengetøj, som du med god samvittighed kan sove i. Alene tanken om at der er tænkt både på mennesker og miljø under hele produktionen.

Kridhvidt sengetøj i økologisk bomuld med en meget smuk og naturlig glans!
Hvidt økologisk sengetøj er et klassisk, rent og fuldstændig tidsløst valg til soveværelset. Fås også i sand.

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.