Gæstehåndklæde i hør | The Belgian Towel | Skøn kvalitet | Calmhome

Gæstehåndklæde / Viskestykke – Gent Stribe

269 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Smukt og enkelt gæstehåndklæde i 100% hør kvalitet og designet til at kunne lidt af det hele. Perfekt i sommerhuset – både som gæstehåndklæde og viskestykke, eller til bordet når du serverer brød. Det her er den lille størrelse The Belgian Towel og du kan derfor bruge det helt som du vil!

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Mål: 55×65 med lette frynser for enden
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian
Care: Håndvask 30 grader. Vask helst med masser af vand og en mild sæbe på et program med delikat cyklus, som for eksempel til silkebluser. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Mærk den eksklusive kvalitet af belgisk hør

Beskrivelse

Gæste håndklæde der oser af kvalitet. The Belgian Towel er hør i enestående kvalitet og design. Se også de store størrelser og hvordan det fungerer som et skønt multifunktionelt tæppe.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.