Hørplaid i bedste hør kvalitet | The Belgian Towel | Calmhome

The Belgian Towel hørplaid – Beewax

995 kr.

Udsolgt i øjeblikket.

Få besked når varen er tilbage på lager

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Stor plaid i 100% belgisk hør, som kan ændre udtrykket i et rum på 2,5 sekund. Håndværk i allerbedste kvalitet. Brug det som et tæppe, plaid eller throw i sofaen, som et sengetæppe… eller som en dug. The Belgian Towel er designet til at være præcis det, du har brug for, at det skal være, og du vil knus-elske det år efter år.

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Mål: 110×180 med lette frynser for enden
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian
Care: Håndvask 30 grader. Vask helst med masser af vand og en mild sæbe på et program med delikat cyklus, som for eksempel til silkebluser. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

The Belgian Towel kan ændre udtrykket i et rum på 2,5 sekund !

Beskrivelse

Den lækre kvalitet af belgisk hør gør, at plaiden hverken føles for let eller for tungt. Tæppet har den helt rigtige tyngde og føles bare utrolig lækkert mellem hænderne. Selv når tæppet ligger over en stol eller sofa, eller danner rammen for et lækkert og rustikt dækket bord, fornemmer man den smukke og lækre kvalitet.

Den enestående kvalitet af hør gør The Belgian Towel super absorberende. Derfor fås det også i små størrelser, som er helt fænomenale, som viskestykker eller køkkenhåndklæder – eller som gæstehåndklæder i badeværelset.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.