Hør viskestykke | Stærkt og absorberende | Calmhome

Håndklæde og viskestykke – Beewax stribe

225 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

The Belgian Towel i mindre størrelse. Ideelt som viskestykke, køkkenhåndklæde eller gæstehåndklæde. Super absorberende og bliver kun smukkere med tid. Fin satinvævning og sildebensmønster. Smukt at have hængende.

 

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Detaljer: lette frynser for enden
Mål: 55×65
Vask: 30% håndvask. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Et slidstærkt viskestykke, som bare bliver smukkere og bedre af at blive brugt

Beskrivelse

Hør viskestykke der vil holde år efter år – vask efter vask. 100% belgisk hør, som er kendt for at være verdens bedste hør.

Hørrens fantastiske kvaliteter

Et  hør viskestykke er super absorberende og tørrer hurtigt. Det gør det, fordi hørrens fibre er hule og absorberer fugten godt. Hør kan faktisk absorbere 20% af sin egen vægt i vand.

Hør anses også for at være både stærkt, miljøvenligt og bæredygtigt. Helt fra naturens side. Det kræver små resourcer både at dyrke og forarbejde. Så klimaaftrykket er ikke stort, når det kommer til hør.

Med alle hørrens fantastiske kvaliteter er den et klassisk og tidsløst valg til køkkenet – eller badeværelset.

Det her er den lille størrelse af The Belgian Towel, som er ideelt som viskestykke, køkkenhåndklæde eller gæstehåndklæde. Og fordi det er så smukt og dekorativt, er det ligeså fint at bruge som dekoration til borddækning.

Med et Belgian Towel mellem hænderne er du ikke i tvivl om den lækre kvalitet af belgisk hør. Ikke for let og ikke for tungt, men føles bare utrolig lækkert mellem hænderne. Selv når det hænger, kan man se den smukke og fine kvalitet af belgisk hør.

Snyd ikke dig selv for holdbare og tidsløse tekstiler i god kvalitet.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien. Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er i særligt miljøvenligt.