Dug til Rundt Bord | Hør i Bedste Kvalitet fra Libeco | Calmhome

Hør dug til rundt bord – Naturfarvet

1.595 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Dug i lækreste hør. Måler 165 x 165 og passer perfekt til et rundt bord der har 120 i diameter.
Høren falder fantastisk flot med sin skønne tyngde og har et perfekt casual look. Farven er smuk og neutral og passer til alle former for service.

8 dages levering.

Materiale: 100% belgisk hør – 410 g/m²
Mål: 165×165 cm
Farve: Naturfarvet
Vask: Fold dugen helt ud før vask. Sørg for ikke at overfyld vaskemaskinen. Vask på max 40 gr. Brug mild sæbe, og undgå blegemiddel. Tør flat hvis muligt, og steam forsigtig hvis nødvendigt. Tåler let tørretumbling på svag varme. Over tør ikke.

Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Tidløs og enkel dug i en kvalitet der holder og holder

Beskrivelse

Dug til rundt bord i fedeste belgiske hør, der falder flot og tungt. Dugen er fantastisk til hverdagsbrug, men kan også pyntes op til særlige lejligheder.

En helt tidløs og enkel dug i en kvalitet der holder og holder. Stonewashed finish.

Vælg en dug til rundt bord der ikke er rund. Det giver et meget flottere og mere casual resultat.

Dugen er ligeledes smuk med endnu et lag af hør. Prøv fx. med dækkeservietter i samme farve, så du opnår en tone i tone. Eller Libeco´s smukke servietter i hør i fine rustikke kvaliteter mønstre og farver. Ikke “bare en hørserviet”.

Tip: Som de fleste produkter fra Libeco Home kan dette smukke hør stykke sagtens bruges til at lægge i fodenden af en seng som afslutning, når du reder den. Eller i sofaen som en dejlig plaid. En af høres fantastiske kvaliteter er nemlig at det varmer om vinteren og køler om sommeren.

 

 

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.