Skål i Keramik | Service eller Udstilling | Unik Gaveidé | Calmhome

Keramisk skål

500 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Skål hånddrejet i fransk stentøjsler og glaseret med en mørk jernrig glasur forneden og en lysere glasur foroven.

Uanset om den bruges til måltider i hverdagen eller udstilles i indretningen – repræsenterer skålen et fint og helt unikt kunstværk.

Alle skåle er unikke.

Materiale: Fransk stentøjsler.
Detaljer: Glasur af giftfrie mineraler.
Brændetid:
Care: Tåler opvaskemaskine

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

En unik skål i keramik

Beskrivelse

Skål i keramik fra norske keramiker Linda Lid.

Linda Lids arbejde er inspireret af den smukke norske natur som hun til daglig er omgivet af hun lader sig særligt inspirere af de underbevidste følelsesmæssige bånd mellem menneske og natur. Hendes keramik sigter mod at berøre disse følelser ved at invitere til berøring, brug – og reflektion.

Linda Lid er uddannet keramiker fra Frankrig og i næsten 30 år har porcelæn og stentøjsler været hendes primære udtryksform, kombineret med lange brændinger i hendes store stenovn i det vestlige Norge. Her har hun sit hjem og hverdagsliv omkring værkstedet og den store ovn, som hun fyrer op i ca. 4 gange årligt.

 

 

 

 

 

 

The Brand
Norske Linda Lids keramik afspejler den smukke og nogle gange barske natur, som omgiver hende og værkstedet i Strandebarm lige ud til smukke Hardangerfjorden i det vestlige Norge.

Igennem 25 år har hun haft en passion for den kreative proces det er at transformere ler til smukke keramiske brugsgenstande og derefter brændefyre det og lade flammerne fra ilden i den store stenovn sætte sit naturlige og smukke aftryk på hendes arbejde.

Leren udvælges specielt af Linda og glasuren er selvkomponeret af nøje udvalgte og afstemte mineraler.

Der er heller ingen hurtige genveje i selve brændingen. Brændefyring af keramik kræver mellem 70 og 100 timer ved 1.300 grader i den store ovn, som Linda ”fodrer” dag og nat med brænde. Herefter skal kopper og skåle køle langsomt ned over fire dage og nætter.

Alt er hånddrejet og et helt unikt og et lille kunstværk i sig selv.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.