Hovedpudebetræk i økologisk bomuldssatin | 60x63 50x90 | Calmhome

Hovedpudebetræk 2 pak – Hvid

Fra 349 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

2 stk. hovedpudebetræk i den fineste og blødeste kvalitet der føles rart mod huden. 100% økologisk og Fairtrade certificeret bomuldssatin. Pudebetrækkene kommer pakket i fin dustbag syet fra rest stof. Farve: Hvid

Antal: 2 stk.
Materiale
: GOTS & Fairtrade certificeret bomuldssatin
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Hvidt sengetøj - et klassisk og tidsløst valg til soveværelset

Beskrivelse

Hovedpudebetræk i økologisk bomuldssatin med en utrolig smuk og naturlig glans. Vidunderlig kvalitet. GOTS og Fairtrade certificeret.

Pudebetrækkene kommer i pakke med 2 stk. i følgende størrelser

  • 60×63 centimeter  – mest almindelige mål i Danmark
  • 50×90 centimeter – mere aflange og gode op af væg eller hovedgærdet på seng.

Hold dig til sengetøj i neutrale og rolige farver i dit soveværelse, hvis du ønsker et rent og minimalistisk udtryk og hotelværelse stemning.

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.