Hovedpudebetræk i økologisk bomuldssatin | 60x63 50x90 | Calmhome

Hovedpudebetræk 2 pak – Hvid

Fra 325 DKK

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

2 stk. hovedpudebetræk i den fineste kvalitet og som føles rart mod huden. 100% økologisk og Fairtrade certificeret bomuld. Sengetøj i høj kvalitet der ikke er til at slide op, og som bare bliver blødere og blødere. Pudebetrækkene kommer pakket i fin dustbag syet fra rest stof. Farve: Hvid

Antal: 2 stk.
Materiale
: GOTS & Fairtrade certificeret bomuldssatin
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Hvidt sengetøj er et klassisk og tidsløst valg til soveværelset

Beskrivelse

Hovedpudebetræk i økologisk bomuldssatin med en utrolig smuk og naturlig glans. Vidunderlig kvalitet. GOTS og Fairtrade certificeret.

Pudebetrækkene kommer i pakke med 2 stk. i følgende størrelser

  • 60×63 centimeter  – mest almindelige mål i Danmark
  • 50×90 centimeter

Med et trådtal på 300 TC og væveteknikken Satin føles sengetøjet fra Read The Label både let, luksuriøst og ufatteligt blødt. Og det bliver kun bedre efterhånden som sengetøjet bruges og vaskes. Det er stort set ikke til at slide op. Lækkert minimalistisk design uden lynlåse der kan gå i stykker eller knapper der kan falde af.

Prøv og match de hvide hovedpudebetræk i økologisk bomuldssatin med de sandfarvede pudebetræk fra Read The Label. Hvis man ikke er til det helt ensfarvede sengetøj, er det en god måde at skabe mere liv, uden at det bliver alt for uroligt. Hold dig til sengetøj i neutrale og rolige farver i dit soveværelse, hvis du ønsker et rent og minimalistisk udtryk og hotelværelse stemning.

Read The Labels vision er at tilbyde verdens bedste sengetøj, uden at tage nogen genveje. For alle deres produkter skabes med respekt og omsorg for mennesker og miljø, og som noget helt unikt, kan du følge produktets rejse – fra bomuldsfrø til sengetøj.

Bliv glad, og læs om Read The Label nedenfor. Bliv glad, og læs om Read The Label nedenfor.

The Brand
Read the Label er GOTS og Fairtrade certificeret sengetøj i exceptionel 100% økologisk bomuldssatin. Produceret med fuld gennemsigtighed - fra bomuldsfrø til lagen.

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, har hun besluttet sig for at gøre en forskel. Med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge sengetøjets fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Mindful luxury !