Hverdagstaske der vil følge dig overalt | Genanvendt bomuld Calmhome

Hverdagstaske i genanvendt bomuld – Military Green

699 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Stor lækker hverdagstaske i upcycled bomuld. Perfekt størrelse til hverdagen. Her er der plads til computer, træningstøj, makeuptaske, termoflaske, med eller uden børnene … you name it. Bare op på skulderen og afsted. Tasken har en indvendig lomme med lynlås til de løse ting som telefon og nøgler. Farve: Military Green

Materiale: Genanvendt bomuld – 84% bomuld & 16% polyester
Mål:  L42cm xH33cm xB20cm
Care: Maskinvask koldt på vrangen og med lignende farver. Stryges på vrangen.
+ : Leveres i fin bomuldspose der kan genbruges.

 

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

En taske der vil følge dig overalt. Perfekt til hverdagen.

Beskrivelse

Stor hverdagstaske der vil følge dig overalt. En cool shopper eller totebag i genanvendt bomuld. Super blød og lækker og har al den plads du har brug for, til computer og ekstra ting der skal med i hverdagen, eller på en lille weekend.

Hverdagstasken er i upcycled – genanvendt – blød bomuld med kraftig en lynlås og hanke, der gør det nemt og rart at have tasken på skulderen. En lille indvendig lomme giver plads til de løse ting som  nøgler, telefon, pass, mundbind eller andre småting. Inderlommen i tasken er med lynlås.

Selvom det er en stor hverdagstaske, er det super let at opbevare, når den ikke er i brug. Tasken er nemlig blød og foldes derfor bare sammen og kan let passe ind i skabet uden at optage for meget plads..

Rive Droite er fra Paris. De opkøber og genbruger overskydende stof fra tekstilfabrikker i Marokko, for at forhindre at det går til spilde. Det kommer der de fedeste tasker ud af. Tidsløse og fair i pris. Alle tasker bliver opkaldt efter gadenavne, som ligger på den højre side af Seinen – Rive Droite. (højre side af Seinen). Denne taske har fået navnet Célestins, og vil følge dig overalt.

Tasken fås også et nummer som weekendtaske. Og weekendtasken er perfekt til en forlænget weekend, eller en tur i sommerhuset.

The Brand
Rive Droite Paris - tasker i genanvendt bomuld. For hvorfor fremstille nye tekstiler, når der allerede findes et stort overskud fra eksisterende tekstilfabrikker? Et overskud der, som oftest, ender som affald på trods af et potentiale.

De tre piger bag Rive Droite Paris, Aurélie og søstrene Yasmine and Sofia, har gjort det til deres mission at finde frem til disse overskydende tekstiler. For at opkøbe og genbruge dem i produktionen af de skønneste tasker. Det gør de fra tekstilfabrikker i og omkring Casablance Marokko. Her verificeres og sorteres tekstilerne for at beskæres, så mindst muligt går til spilde.

I tæt partnerskab med lokale designere og producenter, som står overfor arbejdsløshed, laves et setup, hvor Rive Droite støtter med mikro-finansiering til etablering af eget værksted, indkøb af symaskiner etc. samt støtte og hjælp til den nye virksomheds administrative arbejde. På den måde sikres de en regelmæssig indkomst.

Som en hyldest - og skøn detalje - bliver alle taskerne fra Rive Droite Paris opkaldt efter gadenavne, placeret på den højre side af Seinen - Rive Droite. (højre side af Seinen).

Der bliver ikke brugt plastik i Rive Droite Paris´ emballage.

A vision of Fair Trade!

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.