Weekendtaske i genanvendt bomuld - Military Green | Calmhome

Weekendtaske i genanvendt bomuld – Military Green

799 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Virkelig cool og rummelig taske i genanvendt blød bomuld. Tasken er med kraftig lynlås og hanke, der let kan komme op på skulderen. En perfekt og casual taske med plads til det hele. Let at folde og opbevare, når den ikke er i brug. Farve: Military Green.

Materiale: Genanvendt bomuld – 84% bomuld & 16% polyester
Mål: L50cm xH40cm xW23 cm
Care: Maskinvask koldt på vrangen og med lignende farver. Stryges på vrangen.
+ : Leveres i fin bomuldspose der kan genbruges.

 

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Perfekt til et weekendophold eller når der bare skal være plads til det hele

Beskrivelse

Elzevir er navnet på denne helt uundværlig weekentaske fra det franske mærke Rive Droite Paris.

Her er der plads til alt, der skal med på en weekend. Tøj, bøger, toiletsager … der er endda en lille indvendig lomme med lynlås til nøgler, telefon, pass, mundbind etc.
Perfekt til et weekendophold, en tur i sommerhus eller når der bare skal være plads til det hele. Perfekt taske til hverdag, på rejser, til indkøb…

Rive Droite Paris opkøber overskydende stof fra tekstilfabrikker for at forhindre, at det går til spilde. De praktiske og tidsløse tasker håndlaves derefter i Casablanca Marokko, hvor personalet tilbydes uddannelse og på sigt kan starte som selvstændige.

Rive Droite Paris bruger ikke plastik i deres emballage. Tasken kommer i en stofpose, som du med forde kan genbruge.

Som en hyldest – og skøn detalje – bliver alle tasker opkaldt efter gadenavne, som ligger på den højre side af Seinen – Rive Droite. (højre side af Seinen). Denne taske har fået navnet Elzevir, og vil følge dig overalt.

The Brand
Rive Droite Paris - tasker i genanvendt bomuld. For hvorfor fremstille nye tekstiler, når der allerede findes et stort overskud fra eksisterende tekstilfabrikker? Et overskud der, som oftest, ender som affald på trods af et potentiale.

De tre piger bag Rive Droite Paris, Aurélie og søstrene Yasmine and Sofia, har gjort det til deres mission at finde frem til disse overskydende tekstiler. For at opkøbe og genbruge dem i produktionen af de skønneste tasker. Det gør de fra tekstilfabrikker i og omkring Casablance Marokko. Her verificeres og sorteres tekstilerne for at beskæres, så mindst muligt går til spilde.

I tæt partnerskab med lokale designere og producenter, som står overfor arbejdsløshed, laves et setup, hvor Rive Droite støtter med mikro-finansiering til etablering af eget værksted, indkøb af symaskiner etc. samt støtte og hjælp til den nye virksomheds administrative arbejde. På den måde sikres de en regelmæssig indkomst.

Som en hyldest - og skøn detalje - bliver alle taskerne fra Rive Droite Paris opkaldt efter gadenavne, placeret på den højre side af Seinen - Rive Droite. (højre side af Seinen).

Der bliver ikke brugt plastik i Rive Droite Paris´ emballage.

A vision of Fair Trade!

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.