Shopper taske | Elegant og med masser af plads | Calmhome

Hverdagstaske i genanvendt bomuld – Sort

650 kr.

Udsolgt i øjeblikket.

Få besked når varen er tilbage på lager

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Stor lækker hverdagstaske i upcycled bomuld. Perfekt størrelse til hverdagen. Her er der plads til computer, træningstøj, makeuptaske, termoflaske, med eller uden børnene … you name it. Bare op på skulderen og afsted. Tasken har en indvendig lomme med lynlås til de løse ting som telefon og nøgler. Farve: Sort

Materiale: Genanvendt bomuld – 84% bomuld & 16% polyester
Mål:  L42cm xH33cm xB20cm
Care: Maskinvask koldt på vrangen og med lignende farver. Stryges på vrangen.
+ : Leveres i fin bomuldspose der kan genbruges.

 

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

En taske der vil følge dig overalt. Perfekt til hverdagen.

Beskrivelse

Shopper taske med plads til alt det, der normalt ikke er plads til. Computer, træningsstøj + personlige ting og sager. Og skal der være plads til et par ekstra sko på storbysferien – så er der også det.

Tasken er i upcycled – genanvendt – blød bomuld med kraftig lynlås og hanke, der gør det rart at bære tasken på skulderen. Der er også en lille indvendig lomme med lynlås til nøgler, telefon, pass, mundbind eller andre småting.

Denne shopper taske er blød og super nem at folde sammen og opbevare, når den ikke er i brug. Lige ind på en hylde i skabet.

Célestins hedder denne skønne taske i genanvendt bomuld som også fås et nummer større. Selvom denne taske også kan bruges som en lille hverdagstaske er weekendtasken perfekt til en forlænget weekend, eller en tur i sommerhuset.

Rive Droite er fra Paris. De opkøber og genbruger overskydende stof fra tekstilfabrikker i Marokko, for at forhindre at det går til spilde. Det kommer der de fedeste tasker ud af. Tidsløse og fair i pris. Alle tasker bliver opkaldt efter gadenavne, som ligger på den højre side af Seinen – Rive Droite. (højre side af Seinen). Denne taske har fået navnet Célestins, og vil følge dig overalt.

The Brand
Rive Droite Paris - tasker i genanvendt bomuld. For hvorfor fremstille nye tekstiler, når der allerede findes et stort overskud fra eksisterende tekstilfabrikker? Et overskud der, som oftest, ender som affald på trods af et potentiale.

De tre piger bag Rive Droite Paris, Aurélie og søstrene Yasmine and Sofia, har gjort det til deres mission at finde frem til disse overskydende tekstiler. For at opkøbe og genbruge dem i produktionen af de skønneste tasker. Det gør de fra tekstilfabrikker i og omkring Casablance Marokko. Her verificeres og sorteres tekstilerne for at beskæres, så mindst muligt går til spilde.

I tæt partnerskab med lokale designere og producenter, som står overfor arbejdsløshed, laves et setup, hvor Rive Droite støtter med mikro-finansiering til etablering af eget værksted, indkøb af symaskiner etc. samt støtte og hjælp til den nye virksomheds administrative arbejde. På den måde sikres de en regelmæssig indkomst.

Som en hyldest - og skøn detalje - bliver alle taskerne fra Rive Droite Paris opkaldt efter gadenavne, placeret på den højre side af Seinen - Rive Droite. (højre side af Seinen).

Der bliver ikke brugt plastik i Rive Droite Paris´ emballage.

A vision of Fair Trade!

@calmhome.dk

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.