Økologisk lagen | Sand farvet | 160x260 og 240x260 | Calmhome

Lagen i økologisk bomuld – Sand

Fra 550 kr.

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Lagen i den fineste kvalitet. Økologisk GOTS og Fairtrade certificeret. Uimodståelig blødt lagen med meget smuk glans. Et stærkt lagen der ikke til at slide op.
Fås til dobbeltseng eller enkeltseng. Lagenet kommer pakket i en fin dustbag syet fra rest stof. Farve: Sand

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuldssatin
Trådtal: 300 TC
Farve: SAND
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Økologisk lagen i fineste kvalitet. Ikke til at slide op !

Beskrivelse

Økologisk lagen i vidunderlig kvalitet. Klassisk og tidsløst i GOTS og Fairtrade certificeret bomuld med en naturlig og meget smuk glans.

Det fås i to størrelser:

  • 160×260 passer til senge i størrelsen 80 – 120 cm.
  • 240×260 passer til senge i størrelsen 120-180 cm.

Et økologisk lagen med et trådtal på 300 TC kombineret med væveteknikken Satin føles både let og luksuriøst. Og så er det  virkelig himmelsk blødt.

Som tiden går og lagenet bliver brugt og vasket, bliver det kun bedre. Det er stort set ikke til at slide op. Bliv glad, og læs om Read The Label nedenfor.

Fås også i hvid.

 

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.