Jute løber | Naturligt, Håndlavet og Bæredygtig | Calmhome

Jute løber i klassisk mønster 300×80

3.649 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Levering primo marts
Løber til gulvet i 100% naturlig jute. Amada hedder mønsteret, som er håndlavet af kvindelige Fairtrade håndværkere i Bangladesh. Smukt og rustikt i al sin enkelhed. Denne gulvløber måler 300×80 og er et meget slidstærkt gulvtæppe til de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik.

Special mål på bestilling er mulig. Kontakt os.

Mål: 300×80
Materiale: 100% naturlig jute
Tæpperne kan variere i struktur og udseende pga de håndværksmæssige processer.
Pleje: Støvsug jævnligt for at undgå skidt hober sig op. Ryst eller bank tæppet udenfor på en tør dag, for at løsne snavs som støvsugeren evt. ikke får med.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Naturligt og tidsløst, smukt og karakterfuldt jutetæppe

Beskrivelse

Jute løber i helt enkelt og minimalistisk design. Et meget smukt tæppe, der er håndlavet af kvindelige fairtrade håndværkere i Bangladesh.

Her fletter kvinderne først lange tråde af jute og samler derefter Amada-mønsteret række for række, inden de syr stykkerne sammen med nål og tråd.

Jutetæppet er meget slidstærkt og tåler at ligge i de områder af huset, hvor der er meget trafik. Det bliver det kun smukkere af! Jute er som udgangspunkt et meget stærkt materiale. Det tåler meget slid og føles dejlig at gå på.

Smukke naturmaterialer er en vigtig del af boligindretningen. Med sit helt enkle og minimalistiske udtryk falder denne jute løber rigtig godt ind i de fleste indretninger, uden at tage for meget fokus. Som et diskret statement vil det give varme, tekstur og karakter til ethvert rum.

Jute er 100% nedbrydeligt, og belaster ikke miljøet unødigt. Et tæppe af jute kommer fra plantefibre der høstes og tørres. Derefter væves juten som så er klar til produktionen af de smukke og naturlige tæpper.

Det er svært at hamle op med jutens holdbarhed. For den er ganske enkelt uovertruffen.

Denne gulvløber i 300×80 centimeter fås også i sildebensmønster – eller det klassiske Herringbone mønster. Utrolig smukt. Jutetæppet bidrager både med hygge og varme og er et oplagt tæppe både i entreen, køkkenet eller der, hvor der er brug en markering.

The Brand
The Dharma Door bæredygtig håndlavet fairtrade

Australske The Dharma Door har en meget stærk etisk profil: Alt er naturligt - Alt er håndlavet - Alt er Fairtrade!

Hvert eneste produkt i The Dharma Door´s kollektion kombinerer naturlige fibre med indviklede håndværksmæssige teknikker og er bæredygtig produktion.

Siden 2004 har de gjort en stor forskel for kvindelige håndværkere over hele verden, som håndlaver deres fine designs i naturlige materialer som jute, hamp og bomuld. Med tusindvis af små tvist, fletninger og knuder omdanner de naturlige fibre til de smukkeste tæpper, tasker og kurve. Både traditionelle og moderne teknikker gør det muligt for kvinderne at spinde, væve og sy hvert enkelt produkt i hånden.

The Dharma Doors ultimative mål er at styrke så mange mennesker som muligt ud af fattigdom. Og deres overbevisning er, at den største gave man kan give er, at give andre mulighed for selv at ændre på tingene.

The Dharma Door er bæredygtig produktion i bæredygtige materialer udført af fairtrade håndværkere.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.