Jute løber 300x80 sildebensmønster | Calmhome

Jute løber 300×80 sildebensmønster

3.200 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Løber i 100% naturlig jute med et twist af det klassiske sildebensmønster. Bhola hedder mønsteret, der er håndlavet af kvindelige Fairtrade håndværkere i Bangladesh. Tæppet måler 300×80 og er et smukt, rustikt og meget slidstærkt tæppe. Perfekt til high-traffic områder i hjemmet.

Mulighed for specialmål på bestilling. Kontakt os.

Mål: 300×80
Materiale: 100% naturlig jute
Tæpperne kan variere i struktur og udseende pga de håndværksmæssige processer.
Pleje: Støvsug jævnligt for at undgå at skidt hober sig op. Ryst eller bank tæppet udenfor på en tør dag, for at løsne snavs som støvsugeren evt. ikke får med.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Et investment Piece der giver mening !

Beskrivelse

Et helt enkelt og meget smukt tæppe, som håndlaves af kvindelige fairtrade håndværkere i Bangladesh.

Her fletter kvinderne først lange tråde af jute og samler derefter Bhola-mønsteret række for række, inden de syr stykkerne sammen med nål og tråd.

Jutetæppet er meget slidstærkt og tåler at ligge i de områder af huset, hvor der er meget trafik. Det bliver kun smukkere af det!

Med sit helt enkle og minimalistiske udtryk falder tæppet rigtig godt ind i de fleste indretninger, uden at tage for meget fokus.
Som et diskret statement vil det give varme, tekstur og karakter til rummet.

Et Investment Piece der giver mening!

The Brand
Australske The Dharma Door har en meget stærk etisk profil:
Alt er naturligt - Alt er håndlavet - Alt er Fairtrade!


Hvert eneste produkt i The Dharma Door´s kollektion kombinerer naturlige fibre med indviklede håndværksmæssige teknikker.

Siden 2004 har de gjort en stor forskel for kvindelige håndværkere over hele verden, som håndlaver deres fine designs i naturlige materialer som jute, hamp og bomuld. Med tusindvis af små tvist, fletninger og knuder omdanner de naturlige fibre til de smukkeste tæpper, tasker og kurve. Både traditionelle og moderne teknikker gør det muligt for kvinderne at spinde, væve og sy hvert enkelt produkt i hånden.

The Dharma Doors ultimative mål er at styrke så mange mennesker som muligt ud af fattigdom. Og deres overbevisning er, at den største gave man kan give er, at give andre mulighed for selv at ændre på tingene.

The Dharma Door er bæredygtig produktion i bæredygtige materialer udført af fairtrade håndværkere.