Lagen til baby eller junior seng | 60x120x15 | Økologisk Bomuld

Lagen baby / junior økologisk bomuld

200 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Lagen i den fineste kvalitet. 100% økologisk bomuld. GOTS og Fairtrade certificeret. Helt uimodståelig blødt formsyet lagen i 60x120x15. Helt fri for kemi.

Lagenet kommer pakket i fineste pose syet fra rest stof.

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret 100% økologisk bomuld
Lagen: 60x120x15
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Formsyet lagen til baby eller Junior seng

Beskrivelse

Lagen til baby eller junior seng i blødeste 100% økologiske bomuld. Dette lagen er GOTS og Fairtrade produceret med fuld gennemsigtighed, så du kan være sikker på, at dit barn kan sove trygt – og med god samvittighed. Og helt uden skadelige stoffer.

Sengetøjet er i vidunderlig kvalitet med et trådtal på 300 TC, der gør det både let, luksuriøst og himmelsk blødt. Og det bliver kun bedre med tiden. Stort set ikke til at slide op.

Formsyet lagen: 60x120x15

Skal sengesættet fuldendes med dynebetræk og hovedpudebetræk til baby / junior i samme vidunderlige kvalitet fra Read The Label?

 

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.