Sengetøj til baby eller junior | GOTS & Fairtrade certificeret |

Sengetøj baby / junior økologisk bomuld

650 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Sengesæt med dynebetræk og 2 stk. pudebetræk i den fineste kvalitet. 100% økologisk og Fairtrade certificeret bomuld. Helt fri for kemi.

En rigtig fin gave idé.

 

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret 100% økologisk bomuld
Dynebetræk: 100×130 (det angivne mål er efter krymp)
Pudebetræk: 35×55 (det angivne mål er efter krymp)
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Sengetøj til baby eller juniors tremmeseng eller udtræksseng

Beskrivelse

Sengetøj til baby eller junior helt uden kemi. I GOTS og Fairtrade certificeret bomuld med et trådtal på 300 TC så sengetøjet føles både let, luksuriøst og himmelsk blødt. Og det bliver kun bedre med tiden. Sengetøj til baby eller junior der stort set ikke er til at slide op.

GOTS og Fairtrade produceret med fuld gennemsigtighed, så du kan være sikker på, at dit barn kan sove trygt – og med god samvittighed.

Der fås også formsyet lagen til i 60x120x15 der passer til tremmeseng eller udtræksseng.

OBS!
Dette sengetøj er en svensk størrelse børnestørrelse, som varierer en anelse fra vores danske standard på 100×140 og 40×45.
For os, er det et perfekt match, da vi gerne vil slå et slag for at lade dyne og pude være lidt større en betrækket. Dette giver en mere “fluffi” og fyldig dyne, og du undgår hjørner med overskudsstof.

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.