Økologisk dynebetræk | Stonewashed bomuld Calmhome

Dynebetræk i økologisk bomuld – Sorbetto farvet

450 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Dynebetræk i størrelse 140×200. Stone-washed i 100% økologisk bomuld. Sengetøj med en crisp, smuk og blød struktur. Sorbetto hedder denne gyldne smukke farve. Tænk på iskold citronsorbet – blødere og lysere end gul, men rigere end vanille. Det enkle sengetøj har en fed boheme stil, og kan virkelig noget med sine skønne farver.

Materiale: 100% økologisk bomuld
Detalje: 70 cm åbning i fodenden
Farve: Sorbetto
Vask: Anbefales vask på 40 grader + luft tørring. Det er bedre for farven, fibrene og ikke mindst miljøet. Sengetøjet er i 100% bomuld, og kan dog vaskes på 60 grader, og lejlighedsvis tørres i tørretumbleren på svag varme. Men vær opmærksom på, at vask af tøj ved høje temperaturer, ofte nedbryder farven hurtigere.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Casual, Calm, Boheme - Genialt sengetøj i al sin enkelhed

Beskrivelse

Økologisk dynebetræk i lækker stone-washed 100% økologisk bomuld.
Den meget smukke farve hedder Sorbetto. Tænk på iskold citronsorbet – blødere og lysere end gul, men rigere end vanille.

Et soveværelse med optimale betingelser for søvn er indrettet med så få ting, som muligt. Minimalistisk og uden forstyrrende elementer. Æstetisk ro, der omfavner. Og i  økologisk dynebetræk kan man lægge sig til at sove, uden at være bekymret for forstyrrende stoffer.

Sengetøjet fra Midnatt er genialt i al sin enkelhed. Det giver en smuk ro, hvis det lægges på sengen i samme farve – lagen, dynebetræk og hovedpudebetræk – men farverne kan fint blandes og kombineres, hvis man gerne vil have lidt mere “spunk”. Det enkle sengetøj har en fed boheme stil, og kan virkelig noget med sine skønne farver.

Prøv en nattesøvn i det dejlige bløde sengetøj fra Midnatt.

The Brand
Sprødt og lækkert i 100% økologisk bomuld.

Følelsen af en forvasket favorit t-shirt og sengetøj der har været brugt i generationer, er det, som har inspireret Midnatt til deres utrolig lækre bløde og casual sengetøj.

Hele kollektionen er i en fed stone-washed økologisk bomulds kvalitet, der giver sengetøjet den helt rigtige bløde feel. Alt er i støvede farver, der kan mikses og kombineres på kryds og tværs, og dynebetræk, lagner og pudebetræk sælges separat, så du nemt kan mikse en farve ind, når du får lyst til at prøve noget nyt, eller færdiggøre et sæt.

Bag mærket Midnatt står de to Stockholmske piger, Josephine Blix and Louisa Hammarbäck, der begge har en journalistisk baggrund fra svenske boligmagasiner.