Blød plaid i uld | Silkeblød | Uld fra nepal | Care By Me | Calmhome

Plaid i blød uld

2.200 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Smuk og silkeblød plaid i uld der ikke kradser.
Vævet i et klassisk hanefjedsmønster, som giver et eksklusivt og elegant udtryk.
Plaiden er fin og let i en ekstraordinær blød uld der kommer fra får i Nepal. Og så er den vævet i Care by Me´s sociale værksted i Kathmandu, Nepal.

Mål: 130×180
Materiale: 100% wool
Vægt: 725 g

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Smukkeste plaid i blød uld der ikke kradser

Beskrivelse

Blød plaid i 100% uld fra Nepal.  Denne uld er 100% naturlig, nedbrydelig, 100% fornybar, naturlig åndbar, og føles blød mod huden – og er nem at holde.

Den er vævet i et klassisk hanefjeds-mønster, som giver et eksklusivt og elegant udtryk – og så har den håndlavede frynser i begge ender.

Plaiden er silkeblød og kradser ikke, som er virkelig rart, når man skal have den om sig i sofaen eller når man hygger sig lænestolen.

 

 

The Brand
Camilla Gullits og Pernille Pold, der står bag CARE BY ME, arbejder hver dag på at forbedre livskvaliteten for kvinder samt deres familier, og beskæftiger mere end 75 talentfulde kvinder i deres sociale værksted i Kathmandu.

CARE BY ME tror på kvalitet over kvantitet. De skaber færre men bedre produkter i naturlige materialer og af allerhøjeste kvalitet og ansvarlig produktion. De lancerer blot to tidløse kollektioner om året, overproducerer ikke og holder aldrig udsalg.

Designet er langtidsholdbart, og de stræber efter at gøre det nemmere for dig som kunde, at træffe et mere ansvarligt og fornuftigt valg ved at investere i nogle klassiske produkter, som du vil bruge, værne om og elske mange år fremover.

Care By Me har tætte relationer til deres producenter, og har i samarbejde og med hjælp fra Danida omlagt produktionen fra at være en traditionel konventionel produktion til at være en ansvarlig produktion med fokus på sociale og økonomiske forhold.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.