The Belgian Towel | Hør plaid i verdens bedste kvalitet | Calmhome

The Belgian Towel hørplaid – Harlan Stripe

995 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

The Belgian Towel – den multifunktionelle hørplaid i 100% hør, som kan bruges til det hele. Et strandtæppe, et badehåndklæde, en dug eller plaid, et picnictæppe, et sengetæppe, indretning til badeværelset, til din yogamåtte, til din vinterbadning. Det her tæppe er designet til at være præcis det, du har brug at det skal være.

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Mål: 110×180 med lette frynser for enden
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian
Care: Håndvask 30 grader. Vask helst med masser af vand og en mild sæbe på et program med delikat cyklus, som for eksempel til silkebluser. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

The Belgian Towel kan ændre udtrykket i et rum på 2,5 sekund !

Beskrivelse

En hør plaid, et strandtæppe eller et badehåndklæde, en dug eller plaid, et picnictæppe, et sengetæppe, indretning til badeværelset, til din yogamåtte eller til din vinterbadning.
Lad dig ikke forvirre af navnet. The Belgian Towel er designet til at kunne det hele, og det er kun dig, som bestemmer, præcis hvad det skal være.

Et tæppe, en fouta , en plaid, et throw, en dug, et håndklæde … valget er helt dit eget!

Hør har den enestående kvalitet, at kunne varme dig når det er koldt, og køle dig når det varmt.

Så snart du får et Belgian Towel mellem hænderne, kan du mærke den lækre kvalitet af belgisk hør. Det er hverken for let eller for tungt, men føles bare utrolig lækkert mellem hænderne. Selv når det tæppet ligger over en stol eller sofa, fornemmer man den smukke og lækre kvalitet af belgisk hør.

Den gode kvalitet af hør gør, at The Belgian Towel er super absorberende. Derfor fås det  også i små størrelser, som er helt fænomenale som viskestykker eller køkkenhåndklæder – eller som gæstehåndklæder i badeværelset.

Snyd ikke dig selv for dette helt særlige og smukt vævede tæppe i enestående og eksklusiv kvalitet. Det kan ændre udtrykket i et rum i løbet af 2,5 sekunder.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.