Enkelt sengesæt | Økologisk bomuld | Midnatt sengetøj | Calmhome

Sengesæt i økologisk bomuld – Pebble 140×200 + 50×90

525 kr.

1 på lager

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Blødt sengesæt i lækker stone-washed 100% økologisk bomuld. Varm beige og neutral nuance, der minder om nuancer af kit og kalksten. Dens neutrale nuance gør den ideelt base at blande med andre afdæmpede nuancer af sengetøj.

Sengesættet består af 1 stk. dynebetræk i140x200 + 1 stk. hovedpudebetræk i 50×90.

Materiale: 100% økologisk bomuld
Detalje: 70 cm åbning i fodenden
Farve: Pebble
Vask: Anbefales vask på 40 grader + luft tørring. Det er bedre for farven, fibrene og ikke mindst miljøet. Sengetøjet er i 100% bomuld, og kan dog vaskes på 60 grader, og lejlighedsvis tørres i tørretumbleren på svag varme. Men vær opmærksom på, at vask af tøj ved høje temperaturer, ofte nedbryder farven hurtigere.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Helt enkelt og blødt sengetøj i varm farve

Beskrivelse

Sengetøjet fra Midnatt er genialt i al sin enkelhed. Et sengesæt i blød økologisk bomuld der giver en smuk ro, hvis det lægges på sengen i samme farve – og lækkert at blande med  andre neutrale og varme farver.

The Brand
Sengetøj fra Midnatt i 100% økologisk bomuld.

Følelsen af en forvasket favorit t-shirt og sengetøj der har været brugt i generationer er præcis den feel, som har inspireret Midnatt til deres utrolig lækre bløde - og ikke mindst - casual sengetøj.

Hele kollektionen er i en fed stone-washed økologisk bomulds kvalitet, der giver sengetøjet den helt rigtige bløde feel. Alt er i støvede farver, der kan mikses og kombineres på kryds og tværs, og dynebetræk, lagner og pudebetræk sælges separat, så du nemt kan mikse en farve ind, når du får lyst til at prøve noget nyt, eller færdiggøre et sæt.

Vi har valgt deres tidsløse og neutrale farver der giver ro og harmoni i soveværelset.

Bag mærket Midnatt står de to Stockholmske piger, Josephine Blix and Louisa Hammarbäck, der begge har en journalistisk baggrund fra svenske boligmagasiner.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.