Hørservietter i afsindig lækker kvalitet | Sæt med 2 stk. | Calmhome

Store hørservietter – pakke med 2 stk.

395 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Sæt med 2 stk. hørservietter i den lækreste kvalitet. Hør til dit spisebord der kombinerer et robust tekstil med en raffineret sildebensvævning. Dæk op med de store flotte servietter eller brug dem sammen med servering af f.eks. brød. De har en flot størrelse og er i afsindig lækker kvalitet. Kan også sagtens bruges som viskestykke.

Materiale: 100% belgisk hør – 90 g/m²
Mål: 50x50 cm.
Detaljer: Herringbone vævning
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgien.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Afsindig lækre hørservietter i belgisk hør fra Libeco Home

Beskrivelse

Hørservietter er smukke og bæredygtige, og man kan hurtig gøre alle måltider til noget særligt, når man beslutter sig for at bruge dem. Lad papirservietterne ligge og dæk op med smukke servietter i lækkert og holdbart hør.

De her hørservietter er store og lækre – 50×50 – med et casual feel. De fungerer godt både på bordet og i skødet. Og meget gerne både til hverdag og gæster.

Servietterne falder virkelig flot på grund af hørrens tyngde. Disse hørservietter har en meget lækker vasket kvalitet over sig, der gør at den får et afslappet look.

De smukke servietter kan også bruges til servering af brød, enten som et klæde der lægges over brødet, eller i bunden af din brødkurv. Indbydende og lækkert.

Servietterne er i 100% hør der er dyrket og høstet i Belgien og fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s spinderier og væverie. Også i Belgian.

Helt fra naturens side. Det kræver små resourcer både at dyrke og forarbejde hør. Det er småt med klimaaftrykket, når det kommer til hør, som anses for at være både stærkt, miljøvenligt og bæredygtigt.

Hør – også kaldet linned – er og bliver et klassisk og tidsløst valg til køkkenet. Snyd ikke dig selv for et lækre hør tekstiler i køkkenet.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør. At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden. Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien. Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien. Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er i særligt miljøvenligt.