Hør fouta | Multifunktionel i 100% belgisk hør | Calmhome

The Belgian Towel – Flax Stribe

995 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Hør fouta i super lækker 100% hør kvalitet og designet til at kunne lidt af det hele. Alt fra sengetæppe til strandhåndklæde. Smukt i al sin enkelhed. Et strandtæppe eller et badehåndklæde, et sengetæppe, en dug eller plaid, indretning til badeværelset … Det her tæppe er designet til at være præcis det, du har brug for, at det skal være.

 

Materiale: 100% belgisk hør.
Mål: 110×180 med lette frynser for enden
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian
Care: Håndvask 30 grader. Vask helst med masser af vand og en mild sæbe på et program med delikat cyklus, som for eksempel til silkebluser. En anelse fnug i begyndelsen er normal og vil aftage efter 2-3 vaske. Flat dry.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Mærk og nyd den eksklusive kvalitet af belgisk hør. Dit eget eksklusive tæppe ... fouta ... plaid

Beskrivelse

Denne hør fouta har den smukkeste satinvævning og er et Belgian Towel. The Belgian Towel kan være både et strandtæppe eller et badehåndklæde, men det kan også være et sengetæppe eller en plaid. The Belgian Towel er nemlig designet til at kunne det hele.

Du kan bruge denne hør fouta overalt i din boligindretning, eller du kan smide det på din yogamåtte eller tage det med, når du vinterbader.

Fouta – plaid – throw – tæppe – dug … your choice!

Du mærker straks den eksklusive kvalitet af belgisk hør, når du får dette tæppe mellem hænderne. Ikke for let og ikke for tungt. Bare den helt rigtige tyngde. Og tæppet har den smukkeste satinvævning.

Hør har den ganske særlige egenskab, at det køler om sommeren og varmer om vinteren. Og så er hør eminent til at absorbere vand.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.