Håndklæde i blød økologisk bomuld | GOTS og fairtrade | Calmhome

Bløde håndklæder i økologisk bomuld – Sand

Fra 149 kr.

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Blødeste håndklæde i 100% økologisk bomuld. Etisk fremstillet, fri for kemikalier og i den fineste kvalitet. Håndklæderne fra Read The Label er GOTS og fairtrade produceret  og i et helt enkelt, minimalistisk og tidsløst design. Håndklæder der holder.

Materiale: Frottéhåndklæde i 100% GOTS & Fairtrade certificeret bomuld
Farve: Sand
Vask: Vaskes separat ved 40-60 grader og ikke i for fyldt maskine. Stræk håndklæderne ud efter vask for at bevare formen og oplevelsen af ​​høj kvalitet. Ved tørretumbling anbefales medium varme for at opnå en blød og luftig oplevelse. Har du mulighed for at hænge tørt, kan du tørretumble et kort stykke tid og derefter hænge håndklæderne op. På den måde slider det mindre på både tekstiler og miljøet.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

100% Fairtrade

Beskrivelse

100% FAIRTRADE betyder, at produktet er fremstillet af voksne, som bliver retfærdigt betalt og behandlet med respekt.

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.