Dækkeservietter i hør | Rustikke, Bløde og Elegante | Calmhome

2 stk. Pacific dækkeservietter i hør – Cafenoir

450 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Med inspiration fra Californien er dækkeservietterne fra Libeco Home til både hverdag og særlige lejligheder. Det tunge, men bløde hør giver dækkeservietterne et lækkert og afslappet look, og vask og brug vil blot give dem en endnu smukkere patina.

Dækkeservietterne er med korte frynser, – fordi frynser er bare lidt sjovere!

Materiale: 100% belgisk hør – forvasket finish
Mål:  35×50 cm.
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian

CARE: Fold dækkeservietterne helt ud før vask. Sørg for ikke at overfyld vaskemaskinen. Vask på max 40 gr. Brug mild sæbe, og undgå blege middel. Tør flat hvis muligt, og steam forsigtig hvis nødvendigt.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Dækkeservietter i blød belgisk hør

Beskrivelse

Dækkeservietter i hør er bløde og tunge. De bliver endnu smukkere hvis du sætter dem sammen med servietter i hør. Hør servietten Marie er fx utrolig smuk til denne dækkeserviet.

Hørfibre er fuldt bionedbrydelige og genanvendelige, og hver en del af hør planten udnyttes. Hør dyrkes ved hjælp af bæredygtige landbrugsmetoder og kræver ingen kunstvanding.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.