Gulvtæppe i Hør | Smukt & Robust | Flere størrelser | Calmhome

Gulvtæppe i hør – Flax

Fra 1.649 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Leveringstid: 2 uger
Gulvtæpper i 100% belgisk hør med korte frynser i begge ender. Belgisk hør føles vidunderligt blødt under fødderne og disse smukke fladvævede tæpper til gulvet er lige skønne i stuen, soveværelset, køkkenet eller entréen, hvor de vil bidrage med et subtilt strejf af varme og skønhed.

Tæpperne både ligger og ser bedst ud med et godt underlag.

Materiale: 100% belgisk hør.
Rynker og folder der er opstået ved pakning, dampes væk med heavy steam.
Pleje: Støvsug jævnligt og dup forsigtig med det sammen med en fugtig klud, hvis der spildes. Professionel tæpperens anbefales.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Bæredygtigt luksuriøst kulstofneutralt belgisk hør

Beskrivelse

Gulvtæppe i hør produceret CO2 neutralt på Libeco´s væverier i Belgien, hvor de udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller.

Disse gulvtæpper i hør er et unikt og utroligt lækkert produkt til boligen.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.