Tote bag | Håndlavet og fairtrade produceret | Calmhome

Tote bag i hampfibre

650 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Skøn tote bag med masser af plads. Til weekendturen eller bare, når der skal være plads til ekstra meget. Tasken er håndlavet fra start til slut. Stærk og fleksibel med gode lange skulderremme, som gør, at den er behagelig. Tasken har lukket bund, så der ikke er risiko for, at ting falder igennem de åbne huller. Fin at have hængende fremme.

 

Mål: 38 cm H x 54cm W
Skulderremme: 65 cm.
Materiale: Håndknyttede hampfibre og vegetabilsk farvet læder.
Pleje: Designed to last

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Håndlavet fra start til slut

Beskrivelse

Denne fine Tote bag er designet med tanke på hverdagen, og når der skal være masser af plads til ting, der skal med ud og ind af huset.
Det er en utrolig stærk og fleksibel taske, hvor pladsen overrasker, fordi den strækker sig efterhånden, som den bliver fyldt op.

Også en virkelig fin og dekorativ tote bag at have hængende fremme på en knage, når den ikke er i brug, så den lige kan snuppes i farten på vej ud.

Håndknyttet af håndspundne hampfibre med 2 forskellige tekniker, så bunden er lukket og ting ikke kan falde igennem snorehullerne.
Skulderremmene er stærke og flade, så de er behagelige at bære på skulderen.

100% håndlavet af Fairtrade håndværkere i Bangladesh, som gør denne totebag helt unik.

Fås også i mindre shopper størrelse.

The Brand
Australske The Dharma Door har en meget stærk etisk profil: Alt er naturligt - Alt er håndlavet - Alt er Fairtrade! Hvert eneste produkt i The Dharma Door´s kollektion kombinerer naturlige fibre med indviklede håndværksmæssige teknikker. Siden 2004 har de gjort en stor forskel for kvindelige håndværkere over hele verden, som håndlaver deres fine designs i naturlige materialer som jute, hamp og bomuld. Med tusindvis af små tvist, fletninger og knuder omdanner de naturlige fibre til de smukkeste tæpper, tasker og kurve. Både traditionelle og moderne teknikker gør det muligt for kvinderne at spinde, væve og sy hvert enkelt produkt i hånden. The Dharma Doors ultimative mål er at styrke så mange mennesker som muligt ud af fattigdom. Og deres overbevisning er, at den største gave man kan give er, at give andre mulighed for selv at ændre på tingene. The Dharma Door er bæredygtig produktion i bæredygtige materialer udført af fairtrade håndværkere.