Hvidt dobbeltlagen | Økologisk | 160x260 og 240x260 | Calmhome

Lagen i økologisk bomuld – Hvid

Fra 550 kr.

Ryd
  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Lagen i den fineste kvalitet. 100% økologisk og Fairtrade certificeret bomuld. Det her lagen er ikke til at slide op, og så er det helt uimodståelig blødt og bliver bare blødere og blødere. Lagenet kommer pakket i fin pose syet fra rest stof. Farve: Hvid

Materiale: GOTS & Fairtrade certificeret bomuldssatin
Trådtal: 300 TC
Farve: HVID
Vask: For at skåne miljø og stof anbefales vask ved 40 grader, men sengetøjet tåler naturligvis vask ved 60 grader.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Hvidt og klassisk lagen i økologisk bomuldssatin

Beskrivelse

Hvidt dobbeltlagen i vidunderlig økologisk blød kvalitet. GOTS og Fairtrade certificeret bomuld med en utrolig smuk og naturlig glans.
Fås i to størrelser:

  • Det lille lagen i 160×260 passer til senge i størrelsen 80 – 120 cm.
  • Det store lagen I 240×260 passer til senge i størrelsen 120-180 cm.

Med et trådtal på 300 TC og væveteknikken Satin føles sengetøjet fra Read The Label både let, luksuriøst og himmelsk blødt. Og det bliver kun bedre med tiden. Stort set ikke til at slide op. Fås også i sandfarvet.

The Brand
Read the Label er sengetøj i exceptionel økologisk bomuld samt håndklæder i den fineste og blødeste økologiske bomuld. Alt er GOTS og Fairtrade certificeret og produceres med fuld gennemsigtighed!

Det er svenske Anna Wenhall, som er grundlægger og kvinden bag Read the Label. Med en bevidsthed om at 93% af verdens tekstilvirksomheder ikke ved, hvor deres bomuld kommer fra, og 76% heller ikke er klar over, hvor stoffet væves eller farves, besluttede hun sig for at gøre en forskel. Og med Read The Label sætter hun en ny standard for både bæredygtighed og gennemsigtighed.

Det er bl.a. muligt, at følge både sengetøjet og håndklædernes fine rejse gennem Indien, hvor det hele begynder med et bomuldsfrø. Et bomuldsfrø, som gør en forskel for tusindvis af bomuldsdyrkere og deres lokalmiljø.

Sengetøjet har en trådtæthed - (trådantal) - på 300 TC, og Read the Label anvender udelukkende den fineste økologiske langfibrede bomuld, der sammen med væveteknikken Satin, gør sengetøjet himmelsk blødt, let og åndbart.

Håndklæderne er fri for kemikalier og i den fineste kvalitet som føles dejligt mod huden. Naturligvis også etisk fremstillet.

Read The Label er mindful luxury !

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.