Julestjerne i Papir | Fås med eller uden lys | Calmhome

Julestjerne – Eldig

349 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Fineste julestjerne håndlavet i papir. Hæng den i vinduet eller der, hvor du synes der skal spredes enkel og smuk julehygge. Med eller uden lys i.

Kommer i fin og praktisk opbevaringsæske og måler udfoldet 70 cm i diameter. Lyskilde fås her.

Mål: 70 diameter
Materiale: Papir
Obs: På grund af materialet, kan der være små ujævnheder, som let og forsigtig kan rettes ud, og derfor ikke er reklamationsberettiget.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Tradition og håndværk i julen

Beskrivelse

Julestjerne i papir. På væggen eller i vinduet bliver julestjernen et centralt element i juleindretningen, og skaber en stemning af varme og hygge. Selv uden lys er stjernen en kunstnerisk udsmykning, der fanger øjet og bringer et strejf af tradition og håndværk ind i rummet.

Julestjerne skaber et smukt fokuspunkt og minder os om vigtigheden af det enkle i højtiden.

Papir stjernerne er produceres ved hjælp af traditionel og moderne teknologi. Hver enkelt produkt samles i hånden med lim specielt lavet til det nordiske klima.

The Brand
Watt & Veke blev grundlagt i 1998 med en klar vision - at gøre dagene lysere ved at bruge lys, der bringer noget ekstra - end bare belysning.

I løbet af de sidste 20 år har Watt & Veje bestræbt sig på at skabe en særlig atmosfære gennem belysning. Og lade den blive en del af indretningens design.

En Watt & Veke lampe er både tidløs og klassik.

Særligt elsker vi deres fine julestjerner i papir, der er håndlavede og kommer i de fineste opbevaringsæsker der kan tages frem hvert år.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.