Hør taske til de små ting | Fra Libeco Home | Calmhome

Kosmetik Taske – Alouette

349 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Det er enkelheden og det lækre naturmateriale, der gør denne lille taske til noget helt særligt. Belgian Linen Pouch er en lille, men betydelig størrelse lynlåstaske i luksuriøst belgisk hør. Perfekt til din håndtaske til at alle de små ting. Lukkes med lynlås der afsluttes med en læderstrop.

Mål: 23×16 cm.
Materiale: 100% belgisk hør. Washed finish
Detalje: Lynlås der afsluttes med læderstrop

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Lille, men betydelig størrelse lynlåstaske til de små ting

Beskrivelse

Læg alle dine småting i denne fine taske i 100% hør af den bedste kvalitet. Den vil hjælpe dig med at holde din taske organiseret, og gør det nemmere at finde alle de små ting der plejer at ligge og rode rundt. Perfekt lille organisator.

 

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.