Praktisk lille taske i hør og uld | Fra Libeco Home | Calmhome

Kosmetik Taske – Jasper

349 kr.

Udsolgt i øjeblikket.

Få besked når varen er tilbage på lager

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Lækreste lille taske i hør og uld. Lukkes med lynlås der afsluttes med en læderstrop. Brug den til kosmetik eller til alle de løse ting i tasken. Go. Rustik og dekorativ.

Mål: 23×16 cm.
Materiale: 50% belgisk hør – 35% uld – 10% visose
Detalje: Læderstropper

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Perfekt gave til hende

Beskrivelse

Lille taske kan rumme alle dine små ting, som skal med i hverdagen. Tasken er så fin at den sagtens kan bruges alene, når det kun er de små ting der skal med.

 

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.