Underkjole i Cashmere | Homewear | Loungewear | SHOP Calmhome

Underkjole – Ingrid

1.750 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

En smørblød underkjole i 100% cashmere. Føles helt vidunderlig at have aller inderst på kroppen. Brug den som natkjole, underkjole eller kjole i sig selv.

 

Størrelse: One size
Materiale:
100% cashmere

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Tidløst og holdbart design

Beskrivelse

Underkjole i cashmere. Et klassisk stykke tøj, som du vil bruge, værne om og elske i mange år. Både fordi den er i et langtidsholdbart design, og fordi den er i fineste kvalitet – der bare holder.

Materialerne kommer fra cashmeregeder og får, og garnet strikkes eller væves i området omkring Katmandu. Her har CARE BY ME dannet partnerskaber med små værksteder, hvor de oplærer de lokale kvinder i deres design med brug af deres gamle håndværk.

The Brand
Camilla Gullits og Pernille Pold, der står bag CARE BY ME, arbejder hver dag på at forbedre livskvaliteten for kvinder samt deres familier, og beskæftiger mere end 75 talentfulde kvinder i deres sociale værksted i Kathmandu.

CARE BY ME tror på kvalitet over kvantitet. De skaber færre men bedre produkter i naturlige materialer og af allerhøjeste kvalitet og ansvarlig produktion. De lancerer blot to tidløse kollektioner om året, overproducerer ikke og holder aldrig udsalg.

Designet er langtidsholdbart, og de stræber efter at gøre det nemmere for dig som kunde, at træffe et mere ansvarligt og fornuftigt valg ved at investere i nogle klassiske produkter, som du vil bruge, værne om og elske mange år fremover.

Care By Me har tætte relationer til deres producenter, og har i samarbejde og med hjælp fra Danida omlagt produktionen fra at være en traditionel konventionel produktion til at være en ansvarlig produktion med fokus på sociale og økonomiske forhold.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.