Kuvertlagen i økologisk bomuld - Sorbetto farvet | Calmhome

Kuvertlagen i økologisk bomuld – Sorbetto farvet

350 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Kuvertlagen i 90×200 med elastisk kant. 100% økologisk stone-washed bomuld. Sengetøj med en crisp, smuk og blød struktur fra Midnatt.

Den smukke farve hedder Sorbetto. Tænk på iskold citronsorbet – blødere og lysere end gul, men rigere end vanille.

Materiale: 100% stone-washed økologisk bomuld
Mål: 90×200 cm.
Farve: Bosco
Vask: Anbefales vask på 40 grader + luft tørring. Det er bedre for farven, fibrene og ikke mindst miljøet. Sengetøjet i 100% bomuld, kan dog vaskes på 60 grader, og lejlighedsvis tørres i tørretumbleren på svag varme. Men vær opmærksom på, at ved vask på høje temperaturer, nedbrydes farven hurtigere.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Casual, Calm, Boheme - afslappet luksus til soveværelset

Beskrivelse

Kuvertlagen i 100% stone-washed økologisk bomuld. Måler 90×200 og har elastisk, så lagenet passer perfekt til din madras.

Den meget smukke farve hedder Sorbetto. Tænk på iskold citronsorbet – blødere og lysere end gul, men rigere end vanille.

Det enkle sengetøj fra Midnatt har en fed boheme stil, og kan virkelig noget med sine skønne farver.

Et soveværelse med optimale betingelser for søvn er indrettet med så få ting, som muligt. Minimalistisk og uden forstyrrende elementer. Æstetisk ro, der omfavner.

Sengetøjet fra Midnatt er genialt i al sin enkelhed. Det giver en smuk ro, hvis det lægges på sengen i samme farve – lagen, dynebetræk og hovedpudebetræk – men farverne kan fint blandes og kombineres, hvis man gerne vil have lidt mere “spunk”.

Casual, Calm, Boheme.

The Brand
Sengetøj fra Midnatt i 100% økologisk bomuld.

Følelsen af en forvasket favorit t-shirt og sengetøj der har været brugt i generationer er præcis den feel, som har inspireret Midnatt til deres utrolig lækre bløde - og ikke mindst - casual sengetøj.

Hele kollektionen er i en fed stone-washed økologisk bomulds kvalitet, der giver sengetøjet den helt rigtige bløde feel. Alt er i støvede farver, der kan mikses og kombineres på kryds og tværs, og dynebetræk, lagner og pudebetræk sælges separat, så du nemt kan mikse en farve ind, når du får lyst til at prøve noget nyt, eller færdiggøre et sæt.

Vi har valgt deres tidsløse og neutrale farver der giver ro og harmoni i soveværelset.

Bag mærket Midnatt står de to Stockholmske piger, Josephine Blix and Louisa Hammarbäck, der begge har en journalistisk baggrund fra svenske boligmagasiner.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.