Sengetæppe i hør | 260x225 | 100% belgisk hør | Calmhome

Sengetæppe i hør – Cinnamon

2.750 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Meget smukt sengetæppe i 100% belgisk hør, der måler 260×225. Sengetæppet har en fantastisk og smuk stonewashed finish og en tyngde, der lægger sig virkelig fint på sengen. Både med og uden dyner. Casual og naturligt i hør –  naturens eget materiale.

8 dages levering.

Materiale: 100% belgisk hør – 410 g/m²
Mål: 260×225 cm
Farve: Naturfarvet
Vask: Max 40 gr. Brug mild sæbe, og undgå blegemiddel. Fold helt ud før vask. Undgå overfyldt vaskemaskinen. Tør flat hvis muligt, og steam forsigtig hvis nødvendigt. Tåler LET tørretumbling på svag varme. Over tør ikke.
Bæredygtighed: Hør fremstillet CO2 neutralt på Libeco Home´s væverier i Belgian

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Et eksklusivt sengetæppe i hør. Tidsløst og enkelt.

Beskrivelse

Sengetæppet i hør der måler 260×225 cm. og passer til en dobbelt seng i bredden 180 eller mindre.

Dæk hele sengen med det her smukke sengetæppe i hør eller læg det let over dynerne. Mix evt. med en hør plaid fra Anno eller smid et The Belgian Towel i fodenden som en fin men afslappet afslutning på sengen.

Sengetæppet har en fantastisk og smuk stonewashed finish og en tyngde, der lægger sig så fint på sengen. Både med og uden dyner. Casual og naturligt.

 

 

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.