Taske til indkøb i naturlig jute | Et miljøvenligt indkøbsnet | Calmhome

Shopper i naturlig jute

350 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Shopper til indkøb eller hverdagsting. Håndvævet fra naturlig jute. En stærk og holdbar taske der vil følge dig og dine indkøb i mange år. Bæredygtig og fairtrade produceret hele vejen igennem.

Materiale: Håndvævet naturlig jute + naturlig farvet jute.
Mål: H45cm x W42cm x 12cm bund
Care: Kan ikke maskinvaskes, men tåler aftørreing af eventuelle pletter.

 

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Taske til indkøb i naturlig jute. Slut med kedelige poser og indkøbsnet.

Beskrivelse

Taske til indkøb der er håndvævet fra naturlig jute. En stærk og holdbar taske der vil følge dig og dine indkøb i mange år.

Tasken er en blanding af naturlig jute og naturligt indfarvet brun jute. Det er dette, som giver shopperen dens unikke tekstur.

Det her er en miljøvenlig shopper, der er lavet med omhu ved hjælp af unikke teknikker. Tasken syes til sidst af kvinder i et lille produktionscenter. Bæredygtig og fairtrade produceret hele vejen igennem.

Slut med kedelige indkøbsnet og plastikposer. Det her er en taske til indkøb er let at med. Den er blød og kan derfor foldes og lægges i en anden taske eller blot lægges i bilen.Praktisk og miljøvenlig til alle formål.

Et lille kunstværk, som er håndlavet fra start til slut af Fair Trade håndværkere i tre forskellige samfund i Bangladesh.

The Brand
Australske The Dharma Door har en meget stærk etisk profil:
Alt er naturligt - Alt er håndlavet - Alt er Fairtrade!


Hvert eneste produkt i The Dharma Door´s kollektion kombinerer naturlige fibre med indviklede håndværksmæssige teknikker.

Siden 2004 har de gjort en stor forskel for kvindelige håndværkere over hele verden, som håndlaver deres fine designs i naturlige materialer som jute, hamp og bomuld. Med tusindvis af små tvist, fletninger og knuder omdanner de naturlige fibre til de smukkeste tæpper, tasker og kurve. Både traditionelle og moderne teknikker gør det muligt for kvinderne at spinde, væve og sy hvert enkelt produkt i hånden.

The Dharma Doors ultimative mål er at styrke så mange mennesker som muligt ud af fattigdom. Og deres overbevisning er, at den største gave man kan give er, at give andre mulighed for selv at ændre på tingene.

The Dharma Door er bæredygtig produktion i bæredygtige materialer udført af fairtrade håndværkere.