Luksuriøst Håndklædesæt | Økologisk Bomuld | Belgisk Hør | Calmhome

The Casual Luxury Set

998 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Casual i udtrykket, men i luksuriøs kvalitet. Håndklæder i 100% økologisk bomuld og gæstehåndklæder i 100% belgisk hør, hvor det smukt vævede mønster og de naturlige farver skaber en subtil kontrast til de store bomuldshåndklæder. Det giver sættet en unik og elegant karakter.

2 stk. 70×140 + 2 stk. 55×65

Materiale: 100% for-vasket økologisk bomuld
OEKO-TEX® produceret: din garanti for at produktet ikke indeholder skadelige stoffer.
Care:
Vask før brug ved 40 grader og med lignende farver. Let tørretumbling på svag varme. Lad håndklædet tørre fladt og stræk og form det inden du lægger eller hænger det til tørre.
Detaljer: strop til ophæng på midten

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

The Casual Set

Beskrivelse

Luksuriøst håndklædesæt der kombinerer det bedste fra to verdener: To store håndklæder i økologisk bomuld og to mindre gæstehåndklæder i 100% belgisk hør.

To store dejlige og bløde håndklæder der føles skønt at vikle om sig efter brusebadet + to mindre håndklæder til hænder og ansigt.

Forkæl dig selv eller en du holder af med dette håndklædesæt, der er lidt mere end bare et sæt med almindelige håndklæder. De store, bløde håndklæder sammen med de små, luksuriøse gæstehåndklæder kombinerer de bedste naturlige materialer og design.

The Brand
Libeco hør er noget af det bedste hør, du kan få mellem hænderne. Firmaet Libeco er nemlig fra Belgian, og her findes verdens bedste hør.

At omdanne de stive hør fibre til garn - og garnet til lækre stoffer, kræver stor dygtighed. Det ved Libeco´s spindere og vævere alt om, for de har perfektioneret deres teknikker i generationer. Derfor er deres hørprodukter noget af det lækreste, som du kan få i hånden.

Libeco er blandt de kun 6 væverier i verden, der bærer det internationalt registrerede mærke Belgian Linen™, som The Belgian Flax & Linen Association står bag. Mærket garanterer, at den hør der bruges består af fine europæiske hørfibre, og at det er vævet i Belgien.

Alle produkter fra Libeco bærer mærket Belgian Linen™. Læs mere : www.belgianlinen.com

Libeco´s produktion har siden 2004 været certificeret som c02 neutral, fordi Libeco udligner deres CO2 forbrug ved hjælp af solceller og vindmøller. Deres hovedsæde ligger i Meulebeke i Belgien.

Hør er biologisk nedbrydeligt - og Libeco hør er særligt miljøvenligt.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.