Vasketøjskurv i naturlig jute - jamina | Calmhome

Vasketøjskurv i naturlig jute – jamina

1.300 DKK

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Robust og rummelig vasketøjskurv eller opbevaringskurv. Håndknyttet i naturlig jute. Foret med blød håndvævet naturlig bomuld og genanvendt gummi, der får kurven til at stå oprejst og holde formen. Let og elegant i udtrykket. Har 2 stærke håndtag.

Mål: 42 cm/diameter x 52 cm høj + 2 x 40 cm stropper.
Materiale: Jute, bomuld og genanvendt gummi
Pleje: Made to last.

Levering er gratis for alle danske ordrer. Bestil inden kl 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Denne kurv er, som alt andet fra The Dharma Door, håndlavet af fairtrade håndværkere

Beskrivelse

Om det er til vasketøj, legetøj eller anden opbevaring, så vil denne smukke kurv helt sikkert bidrage med både funktionalitet og tekstur i et rum. En let og elegant kurv der både er robust og rummelig.

Kurven er, som alt andet fra The Dharma Door, håndlavet af fairtrade håndværkere, og foret med blød håndvævet naturlig bomuld og genanvendt gummi, som gør, at kurven kan stå oprejst og holde formen.

Endnu et investment piece fra The Dharma Door, som du vil elske år efter år.

The Brand
Australske The Dharma Door har en meget stærk etisk profil:
Alt er naturligt - Alt er håndlavet - Alt er Fairtrade!


Hvert eneste produkt i The Dharma Door´s kollektion kombinerer naturlige fibre med indviklede håndværksmæssige teknikker.

Siden 2004 har de gjort en stor forskel for kvindelige håndværkere over hele verden, som håndlaver deres fine designs i naturlige materialer som jute, hamp og bomuld. Med tusindvis af små tvist, fletninger og knuder omdanner de naturlige fibre til de smukkeste tæpper, tasker og kurve. Både traditionelle og moderne teknikker gør det muligt for kvinderne at spinde, væve og sy hvert enkelt produkt i hånden.

The Dharma Doors ultimative mål er at styrke så mange mennesker som muligt ud af fattigdom. Og deres overbevisning er, at den største gave man kan give er, at give andre mulighed for selv at ændre på tingene.

The Dharma Door er bæredygtig produktion i bæredygtige materialer udført af fairtrade håndværkere.