Vasketøjskurv i naturlig jute | Håndlavet og helt unik | Calmhome

Vasketøjskurv i naturlig jute – Laina

1.149 kr.

Udsolgt i øjeblikket.

Få besked når varen er tilbage på lager

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

Stor smuk kurv til vasketøj eller opbevaring. Kurven er håndknyttet i naturlig jute og foret med blød håndvævet bomuld og genanvendt gummi, der får kurven til at stå oprejst og holde formen. En robust kurv trods det lette og elegante udtryk.

Mål: 42 cm/diameter x 52 cm høj + 2 x 40 cm stropper.
Materiale: Jute, bomuld og genanvendt gummi
Pleje: Made to last.

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Endnu et investment piece fra The Dharma Door, som du vil elske år efter år

Beskrivelse

Stor flot vasketøjskurv i naturlig jute.  Om det er til vasketøj, legetøj eller anden opbevaring, så bidrager denne kurv med både funktionalitet og skønhed. En let og elegant kurv der er både rummelig og robust, og som vil klæde de fleste indretninger.

Kurven er, som alt andet fra The Dharma Door, håndlavet af fairtrade håndværkere. Knytte teknikken “Macramé”, går helt tilbage til oldtiden og giver kurven sit fine, lette og anderledes udtryk. For at kurven skal kunne holde sig oprejst, er den foret med blød håndvævæet bomuld og genanvendt gummi. To solide hanke gør det let at flytte rundt på.

En rigtig fin vasketøjskurv i naturlig jute og endnu et investment piece fra The Dharma Door, som du vil elske år efter år.

The Brand
The Dharma Door bæredygtig håndlavet fairtrade

Australske The Dharma Door har en meget stærk etisk profil: Alt er naturligt - Alt er håndlavet - Alt er Fairtrade!

Hvert eneste produkt i The Dharma Door´s kollektion kombinerer naturlige fibre med indviklede håndværksmæssige teknikker og er bæredygtig produktion.

Siden 2004 har de gjort en stor forskel for kvindelige håndværkere over hele verden, som håndlaver deres fine designs i naturlige materialer som jute, hamp og bomuld. Med tusindvis af små tvist, fletninger og knuder omdanner de naturlige fibre til de smukkeste tæpper, tasker og kurve. Både traditionelle og moderne teknikker gør det muligt for kvinderne at spinde, væve og sy hvert enkelt produkt i hånden.

The Dharma Doors ultimative mål er at styrke så mange mennesker som muligt ud af fattigdom. Og deres overbevisning er, at den største gave man kan give er, at give andre mulighed for selv at ændre på tingene.

The Dharma Door er bæredygtig produktion i bæredygtige materialer udført af fairtrade håndværkere.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.